Feber

on Feb24 2012

Sådär ja äntligen har febern eller ja, jag har lyckats få ner den på min yngsta dotter.. 40,2 i morse var ingen hit. Att feber går ner till 39,6 är ingen nedgång. Fick tipset att få ner den genom att varva Alvedon och Ipren eller Panodil..tack det fungerade..så lycklig över resultatet 37,4 efter fem timmar…. tack gode gud. Den kommer kanske stiga igen men fick i henne både vatten och en flaska välling. Det är så mycket sjukdomar så jag blir rädd….

Det var jätteskönt att vara tillbaka på jobb men man orkar verkligen inte lika mycket som när man är hemma.. kan knappt prata ikväll.

Hur stor är chansen att man träffar någon på WF ( Wordfeud), börjar chatta med denna och har pratat en hel dag idag och kväll och natt igår? Jättekonstigt.. När mobilen valde slumpmässigt av alla som spelar så fick jag han på min mobil..Konstigt med relationer och livet som jag sagt innan.

Idag frågade jag min kollega när man blir man? Tycker fortfarande han är en pojke, han blev inte jätteglad av den kommentaren..också konstigt…det där med man, kvinna, tant…gubbe…

Hur kan man vara jättesexig och se bra ut när man är typ 60 och så kan de som är 25 se ut som de är 40..? Arvsanlag, stil? Jag ser rätt ung ut.. Har grått hår men det kan jag färga.. Inga synliga rynkor, finns de som är yngre än mig som har en massa rynkor. Jag lever ändå inget hälsosamt liv direkt. Har inte börjat träna än, dricker vin varje helg och äter totalt fel…

Jättekonstigt..Vissa som tänker på vad de äter, tränar och inte dricker ser äldre ut än vad de är och de som inte sköter sig kan se hur unga ut som helst..

Har insett att jag är rätt ytlig för tillfället ,men jag faller såklart mer för personligheten hos folk…

Men det jag behöver faller jag inte för men det som jag inte behöver faller jag för.. typiskt mig….

Jag tänker på så konstiga saker och är konstig… Det finns bara en person i världen som förstår alla mina tankar eller som inte tycker att jag är konstig när jag tänker dem, varför? Väntar på en ny människa som orkar lyssna på dem iallfall… saknar dock den personen som orkar lyssna på mig hur länge som helst och som vänder på tankarna så att jag förstår varför jag tänker dem… ( vet låter invecklat).

Nu ska jag snart lägga mig… säger detta varje kväll men kommer aldrig i säng….behöver ju ha ngn som säger till mig.

 

Kram

This entry was posted on fredag, februari 24th, 2012 at 22:38 and is filed under Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.One excellent Response

  1. 1 Susan Says:

     

    on Mar6 12

    Nice to read your blog

Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg