Hur svårt kan det vara?

on Mar9 2012

Att träffa en kille??? Att träffa en kille är ieförsig inte så svårt….. Men att träffa någon som vill vara med en alltid verkar vara mer problematiskt..

Jag tror att det är lättare att träffa någon i trappen, i affären eller på gatan än på en dating sida…

Ändå har jag fler sidor jag är på… Varför då… ?? Kan ju lika bra gå ut på pub eller det jag skrev tidigare, har ju inga problem att träffa folk så varför är jag där? Roligt ieförsig att träffa sådana som kanske inte tycker m att gå ut och träffa folk, men det gör ju jag så då fungerar det inte ändå?

Kanske ska vara singel i några år….eller hela livet…han kommer väl en dag till mig…

Han har egentligen kommit men inte stannat.. ska ju vara på bägge håll liksom……

Så jobbigt med kärleken.. livet och pengarna…

Förr i tiden bodde man ju i en grotta och så jagade mannen och kvinnan födde barn och lagade mat.. jättebehändigt. Sedan kom det ju människor som skulle krångla till allting med bilar, fabriker, pengar och status…

Skämt o sido men allting är på gott och ont.

Puss och kram en superfredag kväll.. och min dotter klarade av discot med stor stjärna…

This entry was posted on fredag, mars 9th, 2012 at 23:55 and is filed under Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.One excellent Response

  1. 1 Johanna Says:

     

    on Mar10 12

    skojar du med mig, såååå länge jag har letat med. Kom in här ett par gånger då, har ju däremot lyckats finna en härlig kille nu! Lycka till 😉

Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg