Alltid trott..

on Mar17 2012

att det bara är vänner och familj som läser min blogg… det visar sig att så inte är fallet. Jag ville bara skicka ett tack till ni andra som läser den, hur intressant mitt liv nu kan vara?

Mitt förvirrade livstillstånd… Idag är jag så nöjd med precis allt. Jag tycker om så många människor men alla vet inte eller så förstår det inte. Har precis sett Kronjuvelerna som just handlar om livet och hur det kan svänga snabbt. I går när jag satt här på kvällen så hörde en människa av sig och det gjorde att jag åkte ner till stan och hade en jättetrevlig kväll….

Jag visste ju inte att det skulle hända innan såklart. Jag hade oxå min försäljare på en snabbvisit.. kanske ses vi igen? Tycker om när man visar att man vill träffa mig och när man visar att man faktiskt tycker om mig, hur skruvad jag än är och vad jag än gör..

I kväll började jag tänka på vad jag skulle göra om jag hade typ 4 år kvar att leva..

Jag hade inte läst in min förskolelärarexamen, det är slöseri med tid. Jag hade varit med barnen mycket, dansat, rest och berättat för alla människor ( fast det gör jag redan) hur mycket jag tycker om dem och hur mycket de betyder för mig ofta…

Jag hade inte bott kvar här tror jag? Jag hade nog flippat ut lite också för det måste man…

När jag beslutade mig för vissa saker så har det gjort att jag har träffat människor som jag inte hade träffat annars…. Jag saknar verkligen en jättemycket.. eller två egentligen.

Varje dag som man inte vet hur den kommer bli är helt underbart.. Vissa saker kan man påverka själv genom ord och handlingar andra saker som händer kan du aldrig göra något åt. Jag kan ju säga att jag var ganska irriterad när de snodde mina regskyltar, ganska irriterad en dag när jag gjorde mycket på jobb, skitförbannad en dag när allting bara inte fungerade.. men det är så det är..

Så vi får väl se om jag blir hemma ikväll eller drar ner på stan… ??

Tack för alla som står ut med mig och tycker att jag är underbar ändå..

This entry was posted on lördag, mars 17th, 2012 at 18:42 and is filed under Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.One excellent Response

  1. 1 Maja Says:

     

    on Mar18 12

    Kan du maila mig när du ser detta? 🙂

Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg