Ensam

on Mar18 2012

Det är så skönt att vara ensam ibland, sedan är det jätteskönt att ha någon man kan ligga i knäet hos eller ha någon att sova med. I går blev det bara film och sova för mig.. Jättespännande, men skönt idag.

Traskar runt i min onepiece och gör ingenting… Jo har sett en film. Det är ett under att jag kan se en hel film i soffan utan att jag far upp och ner hela tiden… Så jag behövde bo själv i ett halvår för att lugnet i mig skulle infinna sig…

I morgon är det jobb igen… Måndag sedan är det helg snart igen och sedan är det midsommar….och alla säger att det är långt till midsommar men det är det inte. Den dagen när det är midsommar så kommer jag säga: Vad var det jag sa? Alla kommer säga att jag hade rätt….Tiden går verkligen fort.

Längtar till värmen och sommaren.. Kanske man hittat ngn man kan mysa med då eller så har man inte det?

I dag tänker jag på en som jag hade velat vara hos… men jag är här i stället…Det är så det är och kommer vara kanske?

This entry was posted on söndag, mars 18th, 2012 at 17:40 and is filed under Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.One excellent Response

  1. 1 One Piece sparkdräkt Says:

     

    on Mar18 12

    Låter mysigt ändå

Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg