Mys

on Mar19 2012

Har verkligen haft en sådan jobbig dag….

Den har egentligen inte varit jobbig men jag har haft så ont i huvudet och har det nu igen…

Jag har nästan aldrig ont i huvudet så när jag har det så vill jag bara vara själv och ser typ mega irriterad ut… Vet inte varför jag fått det, haft det från och till nu, kanske har en hjärntumör, vem vet? Nä skojade bara…

Tur jag har en kollega som förstår och kan se det på mig….

Saknar en människa så mycket, jättejobbigt…. Varför saknar jag så mycket, blir knäpp, tror inte denna saknar mig, ännu jobbigare då….men kanske den gör…? Orkar inte ens analysera det för det ger ingenting…

Idag hade jag egentligen bara velat gå omkring i min onepiece ( en sådan där sparkdräkt för vuxna, världens mysigaste) och myst… Ni som också vill mysa i en sådan ska gå in här….

Det är det bästa, vara hemma, se film och ha sin onepiece på sig… Hade varit ok om man haft någon att mysa med också..

Hoppas huvudvärken försvinner och att det blir en mysig dag i morgon…

This entry was posted on måndag, mars 19th, 2012 at 22:34 and is filed under Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg