Jippppie……..

on Mar20 2012

Äntligen har någon förstått mig och vad jag behöver…

Haft ångest över att jag kanske inte skulle få några skattepengar men YES, det hade jag inte behövt ha… Hoppas fler också fått glädjande besked idag. Haft en sådan jättejobbig dag som var värre än i går.. Kan ju då inte skriva här vad det handlar om, men vissa gör allt och andra gör mindre kan man ju säga…

I dag har jag varit och myst med alla barnen i huset. Fungerar så bra.. mitt ex har plötsligt blivit min bästa vän och absolut inget mer. Vi trivs bra med det. Den jag saknar är då inte han som några tror, det är en helt annan.

Det är ju så med relationer.. Helt konstigt.

Ser fram emot sommaren nu och ja nästa månad fyller jag ju år.. Tror dock inte att det kan överträffa den förra kanske som var underbar… Fyller ju år en lördag och hade tänkt gå ut… Man blir bara så gammal.. jobbigt…

Känner mig dock som typ 25 och beter mig ibland som om jag är typ 18…eller 5 om jag är riktigt kinkig.. haha

Puss och kram

Kanske en dag?

This entry was posted on tisdag, mars 20th, 2012 at 01:35 and is filed under Musik. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.


Related Posts

  • No related posts found.

Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg