Sjuk…

on Sep5 2012

Och nä det är inte synd om mig.. Det enda som jag kan tycka lite synd om mig själv för är att man ska ta hand om barnhämtning, gympaträning och diverse andra sysslor samtidigt. Hatar att vara själv i bland. Ska snart åka och hämta barnen och sedan så ska de underhållas, vilket är underbart i sig men inte så underbart när man bara vill sova.

Jag vet inte riktigt om det var meningen att man skulle bli bättre av att sova? Jag har sovit hela förmiddagen men blev sämre och drömde så konstiga drömmar.

Ja ja vad är en bal på slottet?

Får väl köra och hämta mina underbara små barn…

Puss och kram

This entry was posted on onsdag, september 5th, 2012 at 12:16 and is filed under Familj. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.2 excellent Responses

 1. 1 Rebecca Says:

   

  on Sep6 12

  Du skulle skaffat dig en au pair som kunde ta hand om allt det där. 😉

  Krya på dig! 🙂

 2. 2 Jessica Says:

   

  on Sep7 12

  Ja en sådan skulle man ha…

Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg