Lördag….

on Sep22 2012

… och så skönt…

Ikväll blir det middag för en person och bara lugnt.. klart ska jag dricka vin, men ändå.

Har möblerat om och grejat så jag har en massa saker som står i vardagsrummet, var ska jag nu göra av det? Man skulle ju tagit ett foto på eländet men det är pinsamt.. Har dock fundert på om jag ska börja lägga in foto i texten som min systerdotter gör för det blir mer levande då och jag tar ju kort och grejor hela tiden, filmar också så det kanske hade varit kul.

Ni som tycker att det hade varit roligt kan väl meddela mig så vet jag om det hade varit ngt.

Var inne på mitt analytic och det är ju rätt många som läser min konstiga blogg om mitt snurriga liv… Faktiskt jätteroligt att se. Speciellt om de som inte bor i Sverige som läser, har ingen aning om vilka de är? Så det var därför jag tänkte att jag kunde fråga er om ni hade varit intresserade av lite foto i texten för det är ju ändå ni som läser…

Nu ska jag ta tag i mitt liv och städa..

Puss och Kram från en glad och sprallig Jess

och ja här é jag….

This entry was posted on lördag, september 22nd, 2012 at 14:45 and is filed under Övrigt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.


Related Posts

 • No related posts found.

2 excellent Responses

 1. 1 Rebecca Says:

   

  on Sep22 12

  Jag tycker åtminstone det vore roligt att se lite bilder. Blir skojigare att läsa och så får man mer perspektiv på saker och ting. ^^

 2. 2 Jessica Says:

   

  on Sep23 12

  Hur gör du när du lägger ut bilder? Jag tar ju mina med mob.. tankar du över e varje dag?

Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg