Tekniken

on Feb21 2013

Hur beroende är vi inte av att saker fungerar. Jag hämtade min sjuka dotter i måndags och i bilen bajsade hon ner sig ( jo stackaren). Jag sätter henne i vagnen och lägger också en massa kassar i bagaget ( på vagnen) . När jag kommer in i trappen så är hissen sönder. Jag överväger vad jag ska göra. Det är sådana spiraltrappor så det går ju inte att dra upp vagnen i heller. Först tar jag ungen som jag ställer i hallen, sedan ner och hämtar kassarna, sedan överdelen av vagnen och till sist chassit. Mellan gångerna får jag låsa dörren och min dotter får stå själv snällt och vänta, nerbajsad, stackaren ( ja vilken dum mamma jag känner mig som). Det var antingen ta in vagnen direkt eller riskera att den kanske blev stulen.

Vi är rätt många i familjen varannan vecka och då blir det en massa disk ( en himla massa) och diskmaskinen har gått sönder. Jag hatar att diska och hur mycket jag än diskar så blir det liksom mer hela tiden. Det är jättejobbigt.

Så vi är verkligen beroende av tekniken och det underlättar i tid om inte annat att slippa släpa vagnar och stå och diska typ tre gånger om dagen..

This entry was posted on torsdag, februari 21st, 2013 at 19:15 and is filed under Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.One excellent Response

  1. 1 Rebecca Says:

     

    on Feb22 13

    Usch, låter inget vidare. ”Maskinerna är våra vänner, utan dem inget paradis.” 😉

Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg