Thailand

on Feb6 2011

Har varit ute på nätet och tagit reda på så mycket som möjligt om hur man går till väga om man vill bo och jobba i Thailand. Det finns ju faktiskt en massa människor som gör det och vågar och lyckas så det ska vi faktiskt också göra…. hoppas jag. Visst det krävs lite förberedelser, men jag tror på det. Jag har redan sökt jobb på svenska skolan, verkar ju vara många som söker men man vet ju aldrig? Det är nog troligast att det är jag som har lättare för att söka jobb hemifrån eftersom man har det yrke som man har. Jag har till och med kontaktat en om vi ska starta en skola, efterfrågan på svenska skolor är enorm, finns så många som behöver både förskola och skola till sina barn.

Jag undrar vad som hände? Har jag fått panik på livet? Trettioårskris? Eller är det bara rastlösa lilla jag? Ja jag vet inte, men alla är med på det… inga protester….. så jag försöker förverkliga drömmen så mycket som det går genom att sitta på nätet och ta reda på saker och organisera det hela……tänk vad de som inte läser min blogg inte får reda på… vet inte om mamma och pappa läser? Börjat misstänka det???Förstår att vissa blir förvånade och kanske besvikna, men oroa inte er det kunde varit tusen gånger värre…….

Alla kompisar som läser får spel… kom i håg man lever bara en gång… drömmar ska förverkligas om man har möjlighet..

Jag räknade ut det att om jag har 40 år kvar att leva då blir jag 72 ( hoppas såklart att jag ska bli äldre). Om man gör något annat än vad som anses inte vara Svensson ett år eller några så har man ju hur mycket normalt svenssonliv kvar liksom…

Om jag någon gång ska skriva min bok, då ska den nog heta : Vad är livet?

Att det finns så många människor som gör olika saker är för att man är olika. Jag vill inte sitta i samma hus i 40 år och undra om det var det här som var livet? För vissa är det väl så men inte för mig….

Kommer sitta i Thailand och blogga sedan…. den tanken är helt underbar…tänk vad mycket människor jag kommer träffa.. ( jo jag vet att det finns människor i Sverige också). Jag hittade ett helt underbart forum idag… där får man reda på allt man är bekymrad över med Thailand, sidan kommer här för de som är intresserade: http://www.thailandsforum.se/forum/portal_a.php..

Sov gott alla! Vakna med ett leende, i morgon är det ju måndag….

This entry was posted on söndag, februari 6th, 2011 at 21:19 and is filed under Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.2 excellent Responses

 1. 1 Maria Lejonklou Says:

   

  on Feb7 11

  Sådärja..då var vi hemkomna efter helt underbara dagar i Branäs. SOL och 2minusgrader..kan det bli bättre, trevligt sällskap o lite öl o vin på kvällen , mysigt! Barnen har blivit riktigt duktiga på att åka utför och åkte liften själva. Skönt att det fixade sig med förrådet till slut!! Thailand låter trevligt! lika bra att passa på innan Linn börjar skolan sen blir det ju svårare..inte omöjligt men lite mer bök….

 2. 2 Rebecca Says:

   

  on Feb9 11

  Åh, Thailand låter härligt. Det tycker jag att ni ska satsa hårt på! 😀

Add your wisdom

Menu

Search

FlickR