Allting löser sig….

on Mar4 2011

Allting löser sig alltid på något sätt. Ibland kan man lösa det själv och ibland får andra hjälpa till. Jag skulle inte klara mig utan mina föräldrar så är det bara, fast jag är vuxen. När blir man egentligen det?Är det när man flyttat hemifrån? När man har skaffat barn? När man tar ansvar för sina handlingar eller när man sitter på ålderdomshemmet och tänker tillbaka på sitt liv? Själv vet jag inte?

Ikväll ska vi på en tråkig släktmiddag…..men vem vet ibland kan det bli riktigt kul.

Nu kommer huset snart ut på hemnet ( måndag tror jag). det blir visning nästa helg, jag hoppas verkligen någon vill ha det.. jag hade velat ha det om jag inte hade något..

Mamma och pappa fixar och undersöker boendeformer i Thailand. Jag längtar tills vi är där…

This entry was posted on fredag, mars 4th, 2011 at 16:20 and is filed under Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg