Sol och kaos

on Mar7 2011

Hade skrivit så himla bra och så bara raderade jag allt..( jag vet onödigt).

Idag var jag så himla duktig och tog med alla barnen till stan för att lämna papper till mäklaren. det är ungefär 4 km fram och tillbaka. På vägen hem så gick vi ner i hamnen och tittade på båtarna som frusit fasst och sedan till lekplatsen…flera vuxenpoäng till mig..

Vi skulle sedan handla ,vilket egentligen var dömt att misslyckas från början men vi måste ju faktiskt ha mat. Jag organiserade det hela för bästa utgång…..Den minsta sovande i vagnen, min son på ståbrädan ( då har jag sagt till honom att han ska stå där hela tiden och inte röra sig mer än nödvändigt) och den äldste fick bära korgen vi skulle lägga maten i. Vi kommer en decimeter in i butiken ( jag står då och blockerar ingången) och då hoppar ungen av brädan, får ett hysteriskt utbrott och ska inte alls stå på brädan. Jag hotar honom ( jag vet att man inte ska det) med att han inte får någon korv till lunch om han inte ställer sig på brädan. Det fungerar och han ställer sig på brädan igen. Vi hinner komma tio meter och sedan är han av igen och jag är arg igen. Han har fått för sig att vi ska ha morötter ( vi ska inte ha några) och efter ett tag ändrar jag mig ( jätteopedagogiskt), kan ju vara gott med rivna till fisken. Jag orkar inte lyssna på honom och jag skonar de andra i butiken också.Jag säger att han kan ta ett paket om han ställer sig på brädan  sedan, fungerar.

Han hoppar av några gånger till och sedan ska de ju klart bråka om vem som ska lägga upp varorna. I bland önskade jag att det fanns någon annan som hade kaos vid handling som jag kunde titta på och tycka synd om…Det bästa är om man har en kundvagn som man kan trycka ner min son i.

Vi hade i allafall tur med vädret…..ha ha

This entry was posted on måndag, mars 7th, 2011 at 15:04 and is filed under Familj. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.3 excellent Responses

 1. 1 Maria Lejonklou Says:

   

  on Mar8 11

  Hallå där!!

  Känner igen kaoset..när Erik var runt 2-3 år så var det ständigt kaos när han skulle med och handla…väldigt snäll men han handlade och la i vagnen det som han tyckte vi skulle äta…han älskade paprika…..morötter..majs..och han vägrade att stå över huvudtaget…..Maria

 2. 2 Rebecca Says:

   

  on Mar9 11

  Du glömde Frida. Hon brukade också lägga i saker… 😉

 3. 3 Maria Lejonklou Says:

   

  on Mar12 11

  Tänkte på när Erik var runt 3 och då Frida var nyfödd….men det stämmer..hon lägger ochså i saker så när man står vid kassan brukar det bli en del överraskningar..

Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg