Solsidan

on Mar11 2011

Jag älskar solsidan……det är liksom livet, fast ändå inte. De problemen de har, har nog nästan alla varit med om. Man känner igen sig på något sätt- I kväll har vi haft stora diskussioner med vår dotter som säger varje dag: idiot pappa och idiot mamma och diverse dumma ord som vi inte ska prata högt om. Vad gör man?? Jo bestraffning som gör att dottern sitter och tjuter i timmar, då tänker man: jag ger upp, men det får man inte, då vinner de. Detta är mitt nya kall. Tänk att sitta så varje dag liksom, det blir ju skitjobbigt.

Det är som att man är sugen på äppelkaka och man säger till dottern att i morgon så bakar vi. Sedan är hon jätteolydig och då blir det ju ingen. Jag var ju så sugen på denna äppelkakan så då drabbar ju straffet plötsligt mig ( jag måste verkligen tänka på det nästa gång).

Tänk på att ta vara på alla ni älskar och sov gott. Jag sov jättebra inatt men drömde en så himla hemsk dröm så jag var tvungen att fråga min man om jag hade skrikit, det hade jag tydligen inte, men han vaknar ju inte om våra barn vaknar så vem vet?

Puss

This entry was posted on fredag, mars 11th, 2011 at 00:25 and is filed under Familj. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg