Själsfrände-tvillingsjäl

on Mar21 2017

Har verkligen en själsfrände eller tvillingsjäl i mitt liv. Vad som än har hänt i livet så är han där. Det var så den dagen jag såg han första gången också. Jag bara såg honom och hans blick såg rakt igenom mig. Sedan den dagen har vi varit där för varandra själsligt.

Det kommer alltid vara så. Ingenting kommer någonsin göra så att vi skiljs åt. Vad än för svårigheter vi går igenom så hittar vi tillbaka. Som två magneter som inte kan vara utan varandra.

Sedan hur vi har varandra är en annan historia, men jag har ju min dröm som jag hoppas en dag kommer gå i uppfyllelse..

 

This entry was posted on tisdag, mars 21st, 2017 at 08:45 and is filed under Kärlek, Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

Gibbs Gardens 2018_MG_2127.jpg