Viktigt

on Maj18 2017

Det viktiga i mitt liv kanske inte är viktigt för andra. För att jag ska må bra så vill jag att alla andra ska må bra.

Det är inte viktigt just då med vad man  ska ta upp på möten, om man får ta blommor från buskarna, om jag ska ha vitt eller rött vin till maten på fredag..

Det viktigaste för mig är att alla ska må bra.

Det som också är viktigt är att ha människor som förstår mig. De som stöttar mig i mina val i livet. Vet man inte om allt så behöver man inte ha en åsikt över huvudet taget. Då kan man bara vara tyst eller bara fråga hur det är.

Är ju rätt trött på människor som drar i mig. Människor som inte har en enda aning om saker och hur allt förhåller sig.

Jag vet om allt i mitt liv och i de jag bryr mig om. Ibland berättar jag för mycket för fel människor och sedan förstår de ändå inte.

Älskar er som förstår mig och älskar kärlek. Kärlek som kan vara så stark så att man alltid kan vara där för varandra i livet.

This entry was posted on torsdag, maj 18th, 2017 at 21:35 and is filed under Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg