Lediga dagar

on Maj27 2017

När man är ledig några dagar i rad ( minst fyra) så känns det så skönt för man tappar lite tidsuppfattning. I onsdags var min syster här och vi var ute. På torsdagen som var en röd dag flög jag upp ur sängen hos min pojkvän och trodde att jag skulle till jobb och att jag hade försovit mig. Var väldigt skönt då att jag var ledig.

Det är lördag idag. Har hunnit så mycket. Träffat en kompis och haft picknick med henne, träffat min bror ikväll och ja min M i flera dagar. Bott lite hos mamma och pappa. Kändes lite som semester.

Söndag i morgon och sedan Ystad i två dagar med jobb..

Detta var precis vad jag behövde. Detta skrev min M till mig..❤

 

This entry was posted on lördag, maj 27th, 2017 at 22:01 and is filed under Kärlek, Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg