happy

on Maj30 2017

Har varit borta i två dagar i Ystad och det var lite blandat men helt ok. Har ätit så mycket så att det känns som jag gått upp flera kilo.

Fick massa energi och ett glatt besked som jag inte kan säga till någon men som betyder jättemycket för mig. Så jag hoppas så på detta och tror att det kommer bli bra med allting som vi ( jag och min M) säger.

Det finns så mycket som inte andra förstår så vissa saker håller jag för mig själv men livet är till för att levas på gott och ont. Alla har tyvärr inte samma förutsättningar alltid.

Mycket kärlek till alla….

 


This entry was posted on tisdag, maj 30th, 2017 at 20:23 and is filed under Kärlek, Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR