Hmm

on Jun4 2017
  1. Kan man göra ett inlägg där man skriver liksom att det inte är bra?

Det ska jag inte. Men är med på en sida på fb där folk skriver om sin ångest och hur de mår. Måste vara skönt att få skriva att man mår dåligt och att det liksom är ok.

Spelar ingen roll om jag mår dåligt för jag säger till alla att det är bra ändå. Eller ja nästan alla.

Som idag så har jag så sjukt ont i mitt knä och har haft det sedan i fredags. Det är bara mina barn som vet och en till för allt är ju bra. Hoppas det går över.. ja jag vet.. det är ju inte bra att ha ont men ändå är allt bra.

Så har jag alltid fungerat.. allting är alltid bra. Lite lustigt att det ska vara negativt att må dåligt. Att man blir liksom svag inför andra. Ja livet är intressant.

I mina tankar finns han jag älskar varje dag. Livet är inte alltid bra och det ska vara ok att få känna så.

 

This entry was posted on söndag, juni 4th, 2017 at 22:36 and is filed under Familj, Kärlek, Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg