Mina dagar

on Jul10 2017

Mina dagar fungerar ibland som denna dagen. Upp och dottern klär på sig. Hon mår inte bra, säger mitt i allt att hon får stanna hemma. Har då varit dålig på kvällen också.

Då följer andra saker. Klockan är kvart över sex. Måste ringa jobb, messa fritids, ändra om min sons dag. Min son får ett utbrott för att han inte får åka till fritids som planerat. Detta utbrott varar 30 min typ.

Min äldsta dotter har då gett upp och går upp och duschar, gör frukost till sig och går ut i solen på terassen. Under denna tiden somnar vi andra tre om. Sömnen resulterar i en dålig dröm för mig som följer mitt humör hela dagen.

Efter halva dagen gått skjutsar jag sonen till en kompis och äldsta dottern för övernattning till kusinen. Under tiden har vi kommit fram till att jag nog kan jobba i morgon.

Det går en halvtimme sedan får dottern ont i magen igen och blir väldigt trött. Ringer till jobb och säger att jag inte vet för det är så upp och ner. Det resulterar i att jag nog ska vara hemma i morgon, en extra dag så hon är stabil.

När jag sedan är lite deppig så får jag ett gulligt mess från pojkvännen och dagen vänder. Har också planerat till Cypern. Så det är ju upp och ner med allt men livet är ju ändå underbart.

Har allt jag behöver. Familj, min pojkvän och mitt jobb.

puss och kram

This entry was posted on måndag, juli 10th, 2017 at 19:59 and is filed under Familj, Kärlek, Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR