Kämpar

on Jul15 2017

När man hela tiden kämpar på för det man vill ha i livet och det kommer hinder hela tiden. Jag undrar vem som har bestämt att jag ska behöva kämpa så mycket? Eller är det så att jag aldrig nöjer mig med det jag har så jag skapar nya mål hela tiden?

Varför måste jag ha det? Kan jag inte bara vara nöjd?

Tydligen inte.

Just nu vet jag inte om det kommer bli som jag vill till slut? Har olika vägar att gå, men i slutet vill jag bara en sak.

Se tillbaka och bara vara nöjd med livet och innehållet i det. Skratta åt mina misstag, le åt alla människor jag träffat och hoppas att kärleken blir som jag vill.

Jag orkar inte röra till allting för mycket. Vill bara låta allting vara så kommer det nog bli bra.

 

This entry was posted on lördag, juli 15th, 2017 at 16:48 and is filed under Kärlek, Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg