Sinnesfrid

on Jul20 2017

När man ligger i sängen med pyjamas när klockan är 19 är så skönt. Ska upp halv fem igen i morgon, livet i ett nötskal.

Men det bästa är på kvällen när man är skönt trött, och man tror verkligen att man ska kunna somna snabbt.

När jag sedan ska somna så är det bara ångesten som kommer och förstör allting.

Tänk om jag inte vaknar i morgon? Tänk om klockan inte ringer..

Jag har dock just då när jag inte kan sova min pojkvän som hjälper mig. Egentligen så vet jag vad han ska säga men måste ändå messa om hjälp och den kommer. Sedan tar det typ 5-10 min innan jag sover.

När vi ses räcker det att han tar min hand eller något så blir jag helt lugn. Tänk att någon kan ge mig sinnesfrid genom att finnas i mitt liv och förstå mig totalt.

Min lilla tvillingsjäl som jag saknar.. 💕

This entry was posted on torsdag, juli 20th, 2017 at 08:43 and is filed under Kärlek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

Gibbs Gardens 2018_MG_2127.jpg