Lördag

on Aug26 2017

Är så trött på alla veckor som det händer tråkiga saker i.

Tror jag är inne på tredje veckan eller fjärde med jobbiga saker. Låter gnälligt jag vet. Brukar försöka vara positiv men vet inte om det fungerar så bra?

Sjukdomar, dödsfall som kommer komma, vänner som sviker och inte förstår och relationer som inte fungerar( inte min utan andra). Mitt i allt finns det en jobbig sak som håller på att kanske vända. En sak som jag drömmer om, som kan inträffa och gör det det så kommer jag bli så lycklig.

Så jag får tänka på det. Och tänka positivt i allt. Pratade med min dagmamma idag. Världens bästa kvinna.. ok min syster är det också..

Ska bli intressant och se hur allt ser ut till sommaren?

Säger bara en sak nu: Cypern..

 

This entry was posted on lördag, augusti 26th, 2017 at 09:43 and is filed under Kärlek, Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

Gibbs Gardens 2018_MG_2127.jpg