Min vecka….

on Okt1 2017

Alltså min vecka har varit väldigt blandad. I början på veckan hände en sak som gjorde mig ganska uppgiven och typ: ja suck. Det där reder alltid ut sig men jag måste lära mig hur jag ska hantera det.

I torsdags var det begravning för min bror och det var ledsamt men blev också precis som han hade velat ha det. Perfekt liksom. Hans barndomsvän kom och ja det var så fint. På fredagen åkte jag på en I ur och skur sammankomst. Jag och tre kollegor i ett hotellrum. Havsutsikt och allting. Intensivt men mysigt.

Hann till och med att komma ifrån och träffa min morbror och moster. Var ett väldigt skönt avbrott.

Har i alla fall kommit fram till att min familj är värd mest.. jag är värd rätt mycket också.. Jag pratar för mycket och har svårt att vara lugn eller ja sitta still längre stunder utan att det kryper i mig. Är en orolig själ jag också.

Skönt att komma hem och städa, japp det har jag faktiskt gjort. Är ledig i morgon. Ska hämta barnen tidigt och bara mysa hela förmiddagen. de är de små bra stunderna i livet som får en att vilja fortsätta framåt. Och ja just det har fått ett nytt jobb.. bara en parantes.. Jag glad men inte chefen.

Mitt Cypern kommer närmre och närmre… mycket bra.


This entry was posted on söndag, oktober 1st, 2017 at 15:08 and is filed under Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg