Snart

on Okt22 2017

Snart ska jag till Cypern.. ännu en gång. Hoppas jag kommer hem denna gången. Efter att ha längtat så mycket så har jag ångest för att det ska hända något som gör att jag inte kommer komma hem igen.

Det har hänt rätt mycket i livet på kort tid och alla vet inte allt. Det är som att denna veckan som kommer är slutet på det gamla och sedan börjar det nya.

Jag har fått nytt jobb, ska till Cypern och dessutom börja på ett kom i formprogram på aktiverum.. hmm vad hände där? Ska inte flytta iallafall.. ( åh vad skönt eller hur).

Känns som en ny början.. hoppas på att jul,nyår och vår kommer bli underbar. Har som vanligt vissa drömmar, beslut och saker som ligger framför mig. Älskar min M som alltid och kommer aldrig älska någon annan på det sättet.

Tror på att allting kommer bli bra som vanligt.

This entry was posted on söndag, oktober 22nd, 2017 at 00:17 and is filed under Kärlek, Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg