När man…

on Dec3 2017

.. tappar mobilen i toaletten. Allvar liksom. Hur händer sådana saker alltid mig? Skulle bara ta nytt papper och så gled den ur handen rakt ner i toaletten. Den låg liksom och lös där nere. Tog snabbt upp den. Så glad att jag inte gått på toan innan.. blä.

Min ena högtalare slutade fungera men den verkar repa sig.

Första advent idag. Packat lite till. Har ju fått ny lägenhet igen. Hälsade på den idag. Känns så bra. Landar där och känner mig lugn.

Bytte däck idag också. Är ju ett plus om man har en domkraft i bilen. Slutade med att vi åkte till väla.

Stod i chock när de bytte. När min bror körde fram bilen kom det ut fem personer från ingenstans.

Min bror hann inte gå ur bilen innan de hade tagit av ena däcket och packat ut mina vinterdäck. Allting gick så fort så jag fattade ingenting. I min hjärna hade jag förberett mig på att jag skulle ta fram däcken, instruera med bultar och allt.

Efter fem minuter satt alla däck på.

Alla däck ( som jag aldrig lyckats med) var i bagaget och bultarna låg bredvid. Kostade 295 kr och då var lufttrycket kollat också. Kommer göra det igen och igen, var jättekul. Lycka!!

Det är ju bra ibland att ta hjälp.

 

This entry was posted on söndag, december 3rd, 2017 at 22:05 and is filed under Familj, Kärlek, Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR