Sjuk

on Dec19 2017

Har varit så sjuk och det verkar nästan som om ingen fattar hur sjuk jag varit. Har allvarligt legat och funderat på att ringa ambulans när jag hade över 39 i feber.. tänderna skallrade och låg med vantar och fleece, kläder och strumpor…tänkte mig själv inlagd med dropp.

På riktigt finns det ingen som förstår hur det känns när man är tvungen att försöka få exmannen att förstå hur illa det är. Är så tacksam att han tog hand om våra barn. Kunde knappt resa mig. Ändå tror människor runt omkring mig att detta är väl ingenting.

Jag är en väldigt förstående person när det gäller andra så hoppas att människor ska förstå att jag varit så himla sjuk.

Hemma i morgon oxå sedan ska jag jobba tänkte jag..

Livet går vidare…

 

This entry was posted on tisdag, december 19th, 2017 at 21:21 and is filed under Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg