Från arg till glad…

on Dec31 2017

.. allt blir helt fel ibland. Man känner att man är arg på hela världen och så går det ut över barn och pojkvän.

När man tänker att man lika bra kan skita i allt. En känsla som jag hatar. När jag börjar gråta när jag pratar med min M utan att förstå varför. Han har sådant tålamod ibland. Förstår fast jag går på som en ångvält..

Lugnar mig..

Efter samtalet var jag lugnare och gladare. Han och jag är så lika. Förstår aldrig att det är som det är. Att jag träffade honom en natt för snart 13 år sedan. Vår historia är som ett storm på ett hav och ibland tror jag på riktigt att vi träffats i ett annat liv innan. Som magneter..

Räcker att jag tittar på honom så vet jag vad han tänker. Räcker jag säger ett ord ibland så svarar han innan jag hunnit ställa färdigt frågan.

Har samma mål med allt. Ska bara komma dit och vi är på god väg.

I morgon är det nyår och jag och min M på olika ställen som vanligt.. ett år har vi firat ihop. Sedan har det varit upp och ner.. nästa år ska vi fira ihop.. och jo jag är säker på att vi kommer att göra det.

This entry was posted on söndag, december 31st, 2017 at 01:02 and is filed under Kärlek, Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg