SMS

on Jan27 2018

När man skickar ett sms så vill man ju få svar, eller hur? Vad händer då när man inte får svar?

Antingen skickar man fler som man inte får svar på. Eller så fattar ngn till slut att man borde svarat från början, för nu är du arg..

Tänk om man då till slut får ett svar, det lär nog kanske inte vara det svar du hade hoppats på från början för nu är den andre sur. Då är det kanske så att han/hon varit på möte, laddat mob, haft på ljudlöst eller inte är så mobilberoende som du själv är.

Så är det värt att skicka ett mess man kanske inte får svar på? Nä..

Sedan när man inte får svar så börjar man tänka en massa också. Nä sms är ju jobbiga, bättre att prata egentligen. Iallafall med dem man älskar. Tänkt på detta ikväll så inte messat.. duktiga mig eller kanske inte, får jag veta så småningom.

This entry was posted on lördag, januari 27th, 2018 at 00:23 and is filed under Kärlek, Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR