När ingen vet…

on Jan31 2018

Jag hatar och menar hatar när människor tror saker och inte vet någonting. På riktigt så tycker jag inte om människor som antar saker som andra sagt.

Mitt liv, mina val.. tror jag har rätt bra koll på mitt liv och mina saker efter allt jag gått igenom..

Det finns verkligen ingen människa som vet vad jag känner och vad jag tycker om saker innerst inne ifall jag inte har berättat allt.

Jag lovar att jag vet själv vad som är bäst i mitt liv även om jag har kämpat för att komma hit och kämpar på fortfarande. Finns ingen som vet vad som finns på insidan som jag inte berättar på utsidan.

Om alla skulle ta hand om sina egna liv och val istället. Är så tacksam för att jag är en fighter, har mål alltid..

Sitter i min nya lägenhet, tittar runt i alla rum, tänker: Jessica det här har du lyckats med.. med hjälp från olika håll.

Men mest mig själv. Nytt jobb, nytt boende, min familj som betyder allt, min M..❤️❤️..

De människor jag kan prata om allt med. De som förstår hela mig. Så jag är nöjd med mitt liv och mina framgångar.

This entry was posted on onsdag, januari 31st, 2018 at 23:13 and is filed under Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg