Dessa veckor

on Feb18 2018

Alltså på en hel vecka kan det hända så otroligt mycket saker. Den började med maginfluensa för mig, trodde liksom inte att det var sant. Så jobbigt.

Fick ha kvar barnen också hos mig. På måndagen fick de laga mat själva. Orkade knappt gå på toa.

Mitt i allt det så hände det en sak som var jättejobbig. Alla hjärtans dag blev inte min dag alls. Kan man känna sig mest ensam i världen? Eller vara mest leden? En tuff dag. En dag som  är gjord för att ensamma människor ska känna sig ännu mer ensamma.

Fredagen var bra först. Sedan blev den också kaos. Skulle kunna vara med i en såpa. Hur många människor kan man bli ovänn med?

Lördagen var så mysig med räkcoktail och mys, själv dock. Var jättebra till en början tills jag kände mig ensam igen. Suck.

Idag blev jag också ovänn med min bror och allt blev kaos. Slutade bra dock med tippen och annat. Barnen kom också så fick sällskap. Så ensamheten tog slut.

En ganska trist vecka med många oväntade händelser.

Hoppas på en bra nästa vecka..

This entry was posted on söndag, februari 18th, 2018 at 21:27 and is filed under Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg