Vardagen i ett nötskal…

on Mar8 2018

När både min dotter och jag låser oss ute från vår port i kyla och utan jackor.

När mitt vindskydd inte går in i bilen..åka med öppen lucka? Näpp fick man inte för dottern så slutar med en bogserlina som jag snirklat fast så luckan nästan går ner. Piper om bilen hela vägen förman får inte åka med luckan lite öppen ens utan att bilen reagerar.

Som när jag köpte pizza och det börjar pipa när jag satt den på passagerarsätet eftersom pizzan inte har säkerhetsbälte på sig. Pipande ända från Ringstorp.

När min dotter måste ha foto till sitt busskort och man är tvungen att åka till exmannen eftersom man själv inte har skrivare. När man kommer till bilen är nycklarna i lägenheten.

( bilen står en liten promenad från lägenheten)

När man behöver rutigt kollegieblock till jobb och vill beställa det och man upptäcker att man har ett rutigt i väskan ( som man tagit från jobb😴).

När man tvättar sin dotters jacka och på morgonen upptäcker man när hon tar på den att det hänger något på den.. två par trosor ett par rosa och ett par svarta ( tur hon inte gick till skolan med dem hängande där i kardborren).

När man missar utvecklingssamtal fast man inte skulle gå. Sonen ringer och säger att man skulle varit där för två minuter sedan men själv är han dessutom hemma.  Man får boka om och ringa exmannen och kolla av..

 

Vardagen i vår familj är spännande.. utmanande och det händer alltid någonting

 

 

This entry was posted on torsdag, mars 8th, 2018 at 21:07 and is filed under Familj. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg