Tänkarrundan

on Jan13 2011

Har precis varit ute och gått. När jag var ute och gick så kom jag på att det var en tänkarrunda för det var ju hemskt vad jag tänker. Behöver ju varken vara bra att tänka för mycket men för lite är nog inte alls bra. När jag frågar vad min man tänker på så tänker han aldrig på något, jag undrar vad han gör för att inte tänka? I bland skulle jag kanske behöva det, att inte tänka.

När jag gick i mörkret och hade musiken på jättehög volym så blev jag skiträdd, det kom en skugga bredvid mig liksom, tittade bakåt, men där var ju ingen, skuggan var ju bara lilla jag. I bland undrar jag hur jag tänker? Men det är ju inte så lätt att fatta alla skuggor, eller hur?

Idag har jag haft en jättebra dag. Hade så mycket energi så jag städade hela nedervåningen, våttorkade t.o.m golven ( händer inte så ofta). Jag undrar personligen hur jag kan ha fått mer energi eftersom jag inte äter utan bara dricker just nu.

När jag var färdig hämtade jag barnen och sedan var jag och fikade hos mamma och pappa. Jag fikade inte, drack bara en kopp kaffe ( det får jag). Mamma försökte få mig att ta med en massa kläder hem som hon hade sorterat ut, gick mindre bra, har så mycket kläder som helst ( bara synd att typ hälften passar), får inte ens plats i garderoben. Nu åker de i väg i ett antal månader, två tror jag, har inte så bra koll och det hade inte pappa i heller. Han vet ju var de ska i allafall och det är ju bra. De reser så mycket så jag vet knappt var de är, bara att lägenheten är ledig och kan lånas, rätt skönt när man vill vara själv lite. Sedan har de sådana sköna sängar med fjärrkontroll som man kan höja och sänka på olika sätt, jätteskönt.

I morgon blir det nog matprat…….ha en trevlig kväll allihopa

This entry was posted on torsdag, januari 13th, 2011 at 20:29 and is filed under Övrigt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.


Related Posts

  • No related posts found.

Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg