Lördag

on Apr9 2011

Denna dag har inte varit så rolig p.g.a olika saker som jag inte kommer gå in närmre på. Solen sken och det var ganska varmt men jag kände inte det, tog barnvagnen och gick en lång runda. Satte mig sedan och solade, arg som ett bi. Kände fortfarande inte värmen…

Denna dag som jag trodde skulle bli underbar blev bara fel så i morgon hoppas jag att jag kommer till en bra dag….

Tänk på detta: Du väljer själv vilka människor som du vill ha i ditt liv. Du ser vem som bygger upp dig och vem drar ner dig. Att omge sig med människor som är negativa och destruktiva gör nåt med oss. Vi blir trötta,slitna, känner oss kraftlösa och ljuset i våra ögon blir allt svagare dag för dag. Tänk över vem du vill ha i ditt liv. Vem som ger och vem som bara tar. Behåll de som värdesätter och respekterar dig för den du är ♥

Vill inte låta bitter men det blev verkligen bittert….om ni vill att jag ska skriva något roligt så får ni nog vänta tills i morgon….

 

Ni som undrar hur det blev med fredagsmyset så blev det halvt, ingen film, min man gick och la sig tidigt, men det blev mysig middag och vin….

This entry was posted on lördag, april 9th, 2011 at 22:04 and is filed under Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg