Kvinnans roll- min roll?

on Apr12 2011

Denna hade en kompis gjort ett utdrag ifrån. Jag tänkte att om jag gör allt det som står där så kanske man slipper tjafsa så mycket?? När kvinnorna fick mer att säga till om så sa de också ifrån till männen. Vilket jag tycker är som det ska vara, men jag tror inte att männen har vant sig än, eller vissa. Det är ju bekvämt att ha någon som gör allt åt en utan att man behöver tänka på någon än sig själv. Jag undrar om männen frågade förr om man hade haft en bra eller jobbig dag. Jag tror dock på att det fanns undantag då också som idag fast på andra hållet. Jag tror att min man hade tyckt att det varit skönt om det hade varit såhär medan jag är så anti. Sedan ska det ju inte vara så att mannen gör allt, men man kan ju faktiskt hjälpas åt. Det blir mycket trevligare också och går snabbare och så får mer tid tillsammans. Jag menar inte att nedvärdera min man egentligen, bara tyckte att det passade så bra in. Han kan sätta sig i soffan och bara ta för givet vissa saker och det gör mig så irriterad när jag aldrig skulle göra samma sak. Tror inte det handlar om att man är man eller kvinna utan mer hur man är som person men om han vill retas riktigt så kan han säga att det är mitt jobb. Jag tror inte att männen är värda mer än kvinnan och inte kvinnorna värda mer än männen utan att man är värd mycket för den människan man är.

Jag ska göra en liknande för kvinnor vid ett senare tillfälle när jag inte har en bebis som skriker

This entry was posted on tisdag, april 12th, 2011 at 14:52 and is filed under Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg