Så förvirrad

on Apr10 2011

Var och handlade idag, jag var så förvirrad, min hjärna och jag samarbetade väldigt dåligt. När jag körde därifrån så kom jag på att jag skulle skriva ner det som hände som att jag tänkte högt så det ska jag försöka göra nu, häng med……

Var ska jag parkera? Alldeles för många lediga parkeringsplatser. ( går ur bilen efter att ha ställt mig så långt bak det går, blir ju aslångt att gå). Ok nu ska jag ta en vagn, fan fel vagn, den är ju alldeles för stor, har ju inga barn med mig att stoppa i den, måste byta vagn, nu ser hon där borta att jag byter, hon måste tro jag är helt trög. ( jag byter vagn, den största är ju ingen mening att ha när jag bara ska fylla en påse).  Ok nu ska jag dra kortet, varför står hon framför mig och inte drar kortet, vad väntar hon på? bättre tider? Det kommer inga jag lovar, men snälla nu skiter jag i att du står där, måste liksom in och handla idag.     ( jag går förbi henne och drar kortet).

Vad var det nu jag skulle ha, har ju ingen lista i heller, in på grönsaksavdelningen, vad skulle jag ha här nu då?, det var ju någonting, just det potatis. ( Jag tar potatisen och ska väga den). varför tar det 300 år för henne att väga? Kan jag få vågen ?( får till slut vågen ). Vad var det mer jag skulle ha, jo just det majskolavar, var är dem? bara en massa majs här inga kolvar ( frågar en expedit som står och tar upp varor, vårt samtal beskriver mig som att jag är helt trög) Var har ni majskolvar? På andra hyllan uppifrån säger hon och pekar åt en hylla som jag börjar gå åt, Nä inte där, utan där du stod precis, ( var stod jag precis?? Totalt i någon annan värld, hon pekar och grejar och till slut hittar jag). Jag är verkligen trög…

Vad var det mer vi skulle ha? Hjärnsläpp, lite måltidsdricka kanske? Jo hade ju varit bra, falukorv oxå kanske, ja varför inte? ( Jag kommer fram till självskanningen, måste tillkalla personal, jag hade ju köpt mellanöl..) Ok kom nu så jag kan få åka hem, äntligen. Ok slå klart koderna nu. Hon tittar på mig, hon och jag konstaterar att jag är över 18 och tydligen över trettio också som det står på skärmen för minsta ålder att visa leg för,( jag går ut från butiken) snälla jag vill se ut som 18. Varför gör jag inte det?, när blev jag så gammal? Måste verkligen träna….

Så typ går det till när jag handlar, ni vill nog inte veta hur jag tänker när jag kör bil….

Idag har varit en bra dag, har kommit fram till vissa saker idag….. Jag älskar livet

This entry was posted on söndag, april 10th, 2011 at 23:25 and is filed under Förvirrat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.3 excellent Responses

 1. 1 Rebecca Says:

   

  on Apr11 11

  Intressant att blicka in i din hjärna för ett tag. Den är ganska rolig att betrakta utifrån i alla fall!

 2. 2 Maria Lejonklou Says:

   

  on Apr12 11

  Oj…ungefär som min hjärna när jag är bakfull….

 3. 3 Jessica Says:

   

  on Apr12 11

  Jo ungefär, bara det att jag inte var bakfull….. jag bara är sådan

Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg