What a day!

on Maj4 2011

Fortsätter på föregående tema. Idag skulle jag in till stan för att göra ett litet bankärende. Jag och bilkörning går inte så bra i hop ibland eftersom mitt lokalsinne är nedsatt och jag blir ibland lite förvirrad. Jag skulle först lämna mat till mannen som befann sig någonstans på Berga. Innan jag hittar honom och får lämnat av vad jag ska tar det en evighet men det är sedan allt kaoset börjar.

Jag ska köra ut från Berga ( jätteenkelt, jag vet) och kör fel så jag hamnar på väla. ( vet knappt själv hur jag hamnade där??).  Jag kör från väla och ner mot söder i stan dit jag ska. Det är bara det att det är tusen vägarbeten, tusen bilar och ungefär tusen cyklister och gångtrafikanter. Det har gjort det extra svårt också eftersom hela backen ner till stan från sjukhuset består av en fil som alla ska samsas om och det är såklart vi som ska lämna företräde.  Jag är smart där i allafall för jag hamnar bakom en buss så när han kör så kör jag som en svans efter honom.

När jag väl kommer ner så hittar jag inga parkeringsplatser, hamnar på Oj:s parkering till slut och masar mig ut och betalar. Ut med vagn och barn och går till banken. NU kommer verkligen det värsta som kunde hända: DÄR ÄR INGEN BANK, DE HAR STÄNGT BANKEN!!! Jag dör nästan av chocken. I fönstret står det att man kan hyra fastigheten. In med vagn och unge i bilen och kör vidare till Sundsbussarnas parkering, samma procedur….betala, ut med vagnen ut med barnet in på banken…( den var kvar i alla fall)

Resultatet blir att jag hinner inte handla och jag är så irriterad.  Jag hann tanka i alla fall hade ju verkligen varit droppen om jag skulle fått bensinstopp också. Inget förvånar en ju men nu är allt bra igen och jag är hemma. Så något som inte hade behövt vara någonting om jag tagit reda på vägarbeten och att banken inte finns och sådär blev verkligen katastrof. Man kan ju skratta åt det efteråt.

This entry was posted on onsdag, maj 4th, 2011 at 14:48 and is filed under Förvirrat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg