Ide

on Jan17 2011

Hela vår familj har gått i ide. Vi går inte ut eller in genom ytterdörren och vi äter inte. Vad har då hänt? Jo vi har drabbats av det värsta ( enligt mig, förutom någon döende sjukdom), maginfluensa. Igår fick min dotter det och i morse min minsta. Nu är det bara jag och min man kvar och får vi det samtidigt så vet jag ju vem som får vara dålig och ta hand om alla barnen. ( Det är inte han kan jag ju säga för dem som inte luskat ut det än). Så idag är alla hemma. Vi är en på varje våning (nä vi har inte fem våningar), jag på en och min man på en.

När man har denna sjukdomen så är det lätt att glömma dem som redan haft det. Min son hade det ju i fredags och idag kom jag på att han kanske faktiskt skulle uppskatta att få mat. Jag äter ju inte och min dotter vill inte ha. Min man kan ju faktiskt laga maten då, men han hade inte heller tänkt på att min son kanske var hungrig. Han ville faktiskt ha något att äta så det blev efter hans önskemål en smörgås, lätt och bra. Jag hoppas bara att det är över tills i helgen för då ska jag äta räkor och dricka vin ( ja ni hörde rätt, jag ska äta), jag vill helst inte missa det.

Nu lämnar vi det och övergår till en tanke som jag måste dela med mig av. Funderade på det i går när jag var ute och gick en lång runda. ( det kommer sådana konstiga tankar ibland )När man får reklamblad ( vilket man får för ofta) om mat så är det extrapris på t.ex kyckling. Det står då att man får köpa max 2 per hushåll. Tänk då på de som bara är två personer i ett hushåll de får ju hur mycket kyckling som helst medan min familj där vi är fyra, snart fem ätande får till två middagar typ. Kan de inte ställa in kortet för stora eller små familjer. Jag tycker ju att jag har rätt att köpa i alla fall fyra paket kyckling till billigare pris. Det är också jättekonstigt med blöjor. handlar man över 200 kr ( vilket man alltid gör) Så får man köpa ett paket för reducerat pris, men jag behöver ju flera stycken. Det betyder att jag måste handla en gång i veckan för att få reducerat pris på blöjorna. Jag kan inte storhandla till en månad. Bara lite funderingar(??)

Ni som nu undrar hur det går med min diet så går det jättebra, viktnedgång 4 kg. Ska göra det  denna veckan också sedan ska jag börja träna nästa vecka. Jag längtar efter att börja, känner att mina muskler vilat för länge. I förrgår natt så drömde jag att mina armar bara hängde. Jag hade inga muskler, bara skinn och fett, det var inte alls snyggt. Så jag jobbar på att få en snyggare kropp och det börjar nästa vecka…

This entry was posted on måndag, januari 17th, 2011 at 13:02 and is filed under Familj. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg