Behöver…..

on Maj19 2011

någon som hjälper mig på nätterna när den minsta vaknar en gång i halvtimmen och varje kvart i bland. Jag behöver någon som lyfter mig när jag faller. Jag behöver någon att luta mig emot när jag inte orkar. Jag behöver någon som säger till mig att: gå och lägg dig du ser trött ut. Jag behöver någon som förstår mig utan att jag behöver förklara så mycket…

Jag behöver en massa som jag inte alltid har, sedan behöver jag säkert inte allt som jag har. Är så trött….

Orkar inte leta upp strumpor på morgonen och orkar inte leta efter bilnycklar. Behöver sova….

This entry was posted on torsdag, maj 19th, 2011 at 10:06 and is filed under Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.2 excellent Responses

 1. 1 Maria Lejonklou Says:

   

  on Maj19 11

  Blev trött bara jag läste…du får komma upp och vila ut dig en helg!!

  Maria

 2. 2 Jessica Says:

   

  on Maj19 11

  mmm sova en hel natt..Kram

Add your wisdom

Menu

Search

FlickR