Bubblig

on Maj21 2011

Idag och igår ( kanske mest i går) var jag alldeles bubblig. Bubblig är man när man är så glad så att det känns som man ska svämma över och man kan inte vara tyst för man har så mycket man vill säga. Jag och min bror kom på den ultimata idén ( som inte längre verkar vara så ultimat) att se vem som snabbast kunde dricka upp ett glas vin.

Det var ju inte en gång då utan sedan skulle man ju försöka slå den andres rekord ( ja ni märker ju själva hur korkat det är), roligt då men inte så kul nu när man är jättebakis………

Men jag är fortfarande jätteglad, vilket betyder mest faktiskt eftersom det var längesedan jag var så här glad,,,,

Finns ju baksidor med allt men just idag så kan jag till och med ta att vara bakis med glädje….

Älskar livet och de jag har i mitt liv……

Have a nice Saturday …..

This entry was posted on lördag, maj 21st, 2011 at 14:12 and is filed under Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg