Stolt

on Maj22 2011

Var bara tvungen att skriva att jag är så stolt över mig själv, finns ju ingen annan som säger det. Här kan man ju skriva vad som helst, det är det som är så bra. Jag är så stolt över mig själv och att jag har gjort det som jag tror på. Det har tagit ganska lång tid och det är lång tid kvar men jag är stolt. Jag tror att jag är starkare än vad jag tror i bland och jag tror att jag faktiskt har lyckats rätt bra i livet. Jag vet inte var det slutar bara? Jag hoppas ju alltid på lyckliga slut men detta kan ju gå hur som helst.

Mitt mål med allting har varit att må bra själv och nu gör jag det. Jag förverkligar en dröm, en av några. jag älskar att skriva och i sommar kommer min första bok. Kommer inte vara något avancerat men ändå, min första bok. Jag har inte anlitat något förlag utan trycker upp den själv…

De som vill köpa den kan få göra det, kommer finnas på nätet. Efter den boken kommer det komma två till som är planerade. En håller jag på att skriva på och efter det så kommer den största av dem som kommer ta lite mer tid…Boken om livet…

Tänk att jag har gjort det ändå, lilla jag har gjort något som jag tror på, som jag är stolt över. Finns inte så många som vet det. Min man vet men förstår inte riktigt, hur kan det vara kul att skriva liksom? Det är det bästa som finns, ord som ger så mycket om man skriver rätt. En mening kan ha många betydelser, men den står där. När man pratar så kommer orden bara och ibland glömmer man vad man har sagt. När man skriver så kan man gå tillbaka och titta på vad som stod för det står alltid kvar.

I bland brukar jag skriva brev till personer för i dem får jag sagt det som jag vill ha sagt och jag får ur mig saker i från huvudet så jag slipper älta.

Som sagt så är jag stolt över mig själv. Det finns en sak som jag inte är stolt över och det är sömnen ( snälla gå och lägg dig människa). Klockan är 00.40….

önskade att någon kunde säga till mig i bland, ska ju inte klaga på att jag inte får sova när jag ändå inte lägger mig när jag kan.

Puss och Kram alla fina vänner

This entry was posted on söndag, maj 22nd, 2011 at 00:47 and is filed under Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.2 excellent Responses

 1. 1 Rebecca Says:

   

  on Maj26 11

  Åh, vad spännande!
  Förresten kan du hälsa Linn att snart kan hon sova lugnt om nätterna igen. Jag tar med mig hennes sandaler på vägen ner. 🙂

 2. 2 Jessica Says:

   

  on Maj26 11

  Gud vad bra, hon har tjatat om dessa, jag sa att vi får köpa nya men nu blir hon jätteglad……vi ses til helgen

Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg