Kvällens film

on Maj22 2011

Vi såg en jättefin film ikväll som handlade mycket om kärlek. De fick varandra i slutet som tur var. Filmen handlade mycket om att förtränga känslor som inte ska finnas egentligen, att man inte kan hjälpa att man blir kär i en person, man kan inte styra över vad man känner. Känslomässigt så tror jag på det, att kärlek bara kommer eller att man känner något för någon som man kanske inte vill. Vad är det som gör att man älskar en viss människa?

Att tycka om någon så mycket så att man känner att man inte kan leva utan den. Det är en övermäktig känsla som man inte kan styra över fast man vill. När man älskar någon så mycket så att man vill göra allt för att den människan ska må bra. När man känner att man skulle kunna dö i den andres ställe bara den andre överlever. Det finns så mycket kärleksfilmer som är helt underbara, sedan finns det kärlek som inte är bra……

Jag skrev ett arbete i gymnasiet om kärlek, undra var jag har det nu? Det var både ur medicinsk synvinkel ( vad som händer i kroppen) och känslosam synvinkel. ( jag vet, det kan man inte tro om mig).

Kärlek är en jätteviktig del av livet, ibland försvinner den och ibland kommer ny…..

Är väl rätt romantisk av mig om jag ska vara ärlig. Älskar att uppvakta och mysa….

Puss puss

This entry was posted on söndag, maj 22nd, 2011 at 23:26 and is filed under Livet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg