Underbara helg

on Jun5 2011

Det är inte lätt att veta vad man ska skriva om när det har hänt så mycket. Antingen så kan jag ju skriva om invigningen av Henke Larsson där jag fick kommentaren: -Är du fem år eller av honom när jag inte våga fråga om jag fick vara med på en bild med honom. Eller så kan jag ju skriva om i fredags när jag gick ut och min plånbok blev stulen för andra gången. Kan ju skriva om ett jättetrevligt bröllop där jag blev av med min man och det visade sig att han hade upptäckt hur roligt det var med ett elstängsel… ( ni förstår själva ungefär vilken form vi var i, eller han rättare sagt)

Jag har verkligen haft roligt….

Speciellt när jag var orolig för min man och alla hjälpte mig leta..
Sedan när vi hittar honom så berättar han hur roligt det känns i kroppen när man får lite ström i sig. Hur roligt kan det egentligen vara?? ( kanske skulle prova det en dag när jag har tråkigt)

När jag blev av med min plånbok så hade jag verkligen tur som hade en vän som kunde betala taxin hem till mig….( Finns liksom roligt i det tråkiga alltid)

Kortet på mig och Henke Larsson blev jättebra.

Vi har haft en massa vänner här också. Mina syskon har varit här och grillat och idag är min dotters kusin här och sover över. I morgon är det en till röd dag och det är så skönt, för jag är verkligen lite sliten.

En annan rolig sak är alla nya människor som jag har träffat och det var verkligen längesedan jag skrattade så mycket.

Stor kram

This entry was posted on söndag, juni 5th, 2011 at 22:28 and is filed under Övrigt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.


Related Posts

  • No related posts found.

One excellent Response

  1. 1 Maria Lejonklou Says:

     

    on Jun7 11

    låter som en rolig helg!! trevligt med sådana…själva var vi med båten till Marstrand med bekanta..premiärdoppet är gjort!! Ca 17 grader…

Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg