Familjen

on Jun12 2011

I går hade vi en familjedag och det var verkligen hur kul som helst. Barnen var överlyckliga, mamman var ibland mindre överlycklig eftersom de ville åka diverse saker som snurrar och sådär. Den där snurratraktionen ville de dessutom åka två gånger och de var överlyckliga när jag gick med på det, fast jag kände mig lite spyfärdig. Jag tål rätt mycket snurrande…Vi var på Tosselilla sommarland och vi hann inte ens med hela…

Det var underbart väder så vi solade och badade mycket…

Tänkte lägga ut lite sommar bilder här nu… Är så dålig på det här med bilder men nu kommer det…

Poolen hade vi hur kul som helst med tills min bror kom och gjorde sönder den… den höll en timme….

This entry was posted on söndag, juni 12th, 2011 at 10:39 and is filed under Familj. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.Add your wisdom

Menu

Search

FlickR

20180526133324_0195_ILCE-7RM3_FE_35mm_F2.8_ZA.jpg