I tidningen

on Jun22 2011

I går när jag skulle hämta barnen ( eller ja min son), så var där två personer från HD som var där och intervjuade. De frågade om jag ville vara med. De frågade vad jag tyckte om utbyggnaden av Allerum och Hjälmshult. de tog en massa kort också. Jag var verkligen inte klädd för fotografering så verkligen ut som en sunkig mamma, som var helt sliten efter en dag hemma med barn. När jag sedan började gå hemåt så kom jag på att jag inte nämnt något om Barnomsorgen och vilka problem det är att få in våra barn här. Nu gjorde jag nog det galnaste som jag gjort, jag gör inte sådant här. Jag ringde redaktionen och sa att jag ville ha ett tillägg gjort. Jag berättade allting och allting kom med, jag blev helnöjd. När jag tittade i morse på webben så var det en liten bild. Jag fick senare tidningen, då är nyheten jättestor och bilden på oss är den största av de tre, jag bara jahapp.

Min man ringde i morse och hade läst och var så nöjd med mig och jag bara trodde att det var en liten notis i ett hörn eller något, Inte ett uppslag där fotot är på bägge sidor nästan, gud. Här kommer artikeln eftersom det finns människor jag känner som inte har hd:
( Klicka här under så kommer du till artikeln)

Ja då har man varit med om det också….

Puss och Kram

This entry was posted on onsdag, juni 22nd, 2011 at 19:52 and is filed under Familj. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.3 excellent Responses

 1. 1 Rebecca Says:

   

  on Jun22 11

  Åh, vad roligt! Officiella bilder blir sällan bra, det får du trösta dig med. Men jag tycker ändå att du borde ha visat en bild om det på bloggen. (A)

 2. 2 Jessica Says:

   

  on Jun23 11

  Så nu kan man klicka så kommer man till artikeln…

 3. 3 Maria Lejonklou Says:

   

  on Jun23 11

  Det var väl inget fel på den bilden!! Bara att visa…Roligt att se er i tidningen!!

  Trevlig midsommar….

  Kramm

Add your wisdom

Menu

Search

FlickR